Vacature fondsenwerver / marketeer fondsen 16-24 uur

12 Mar 2019 | Redactie

Siriz is gespecialiseerd in preventie van en hulpverlening bij onbedoelde zwangerschap. Wij geven preventielessen aan jongeren om het aantal onbedoelde zwangerschappen terug te dringen. Daarnaast bieden wij psychosociale hulp en opvang aan onbedoeld zwangere vrouwen. Siriz is in 2010 ontstaan uit de Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK). De VBOK zet zich in om een zo groot mogelijk maatschappelijk en politiek draagvlak te creëren voor de bescherming van het ongeboren leven. Het hoofdkantoor van Siriz en VBOK is gevestigd in Gouda.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een
fondsenwerver / marketeer fondsen voor 16 tot 24 uur per week

 

Functieprofiel 
Als fondsenwerver ken je de gulle gevers door en door. Je weet wie ze zijn, door het continu analyseren van data. Ook weet je waar potentiële donateurs te vinden zijn. Na analyse van de data ben je in staat om de data te vertalen naar acties en tevens voer je een groot aantal van deze acties zelfstandig uit.
Je bent projectleider voor het bereiken en betrekken van potentiële donateurs, het overtuigen om donateur te worden en donateurs te bedanken. Dit doe je door het in kaart brengen van de donor journey.

Je benadert vermogensfondsen proactief voor het verkrijgen van gelden voor zorginnovaties.
Daarnaast ga jij je verdiepen in de wereld van nalatenschappen. Je benadert proactief partijen die mogelijk geïnteresseerd zijn hun nalatenschap aan ons te gunnen.

Je monitort de verzending en de inhoud van ons magazine en andere publicaties, je organiseert en ontwikkelt fondsenwervende evenementen en voert kostenbesparingen door.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een ondernemende, creatieve en innovatieve fondsenwerver met hbo-opleiding richting marketing.

Ben jij een fondsenwerver die zijn sporen inmiddels verdiend heeft? Reageer dan snel. Ben jij een ster in marketing en sales maar heb je nog geen ervaring met fondsenwerving? Ook dan vragen wij jou te reageren. Wij bieden een afwisselende functie waarbij je veel ballen tegelijk in de lucht moet houden. Van jou vragen we de competenties stressbestendigheid, flexibiliteit, maar ook nauwkeurigheid. Verder zoeken wij iemand die het aanspreekt om te werken in een kleine organisatie en die zich goed kan vinden in onze missie en visie.
Herken jij jezelf in dit profiel? Overtuig ons dan met jouw sollicitatiebrief en cv.

Het aanbod
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Sociaal Werk. Werktijden en salaris in overleg.

Meer informatie en solliciteren
Nadere informatie over deze functie is te verkrijgen bij Ivette Schuitema, manager marketing en community, tel. 06 53 160 977.

Je sollicitatie kun je richten aan Siriz, t.a.v. Heleen van der Hulst, aan het e-mailadres: solliciteren@siriz.nl.

De sluitingstermijn voor deze vacature is 17 april 2019