Scholenactie

Wil jij samen met je basisschool in actie komen voor de VBOK? Dat kan door je school aan te melden voor Springlevend: een sponsorevenement dat in de loop van 2019 geïntroduceerd wordt door de VBOK. We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen.

Hoe werkt het?
Je kunt de sponsoractie op een zelf uitgekozen moment houden. Je ontvangt materialen om de hele school te enthousiasmeren voor dit evenement.

Op de maandag voorafgaand aan de Springdag krijgen de leerlingen een digitale startles. Er zijn drie verschillende startlessen, voor kleuters, onderbouw en bovenbouw. Een verloskundige geeft deze digitale les. De verloskundige laat een echo zien, vertelt over een baby in de buik en over de waarde van het ongeboren leven en hoe bijzonder het kindje groeit.

Iedere leerling krijgt een sponsorlijst om langs de deuren te gaan. Op de Springdag is er voor iedere leerling een kaart om de gemaakte rondjes/sprongen op af te vinken en een bedankkaart om af te geven aan de sponsor bij het ophalen van het geld. Deze bedankkaart heeft op de achterkant informatie over de VBOK. Diverse materialen, zoals ballonnen en een finishvlag, maken de Springdag tot een echt feest. Aan het einde krijgen de winnaars een eervolle prijs.

Je ontvangt van ons alle materialen zoals:

  • Digitale startles op diverse niveaus
  • Sponsorlijst
  • Stempelkaart
  • Bedankkaart
  • Promotiematerialen, zoals ballonnen, finishvlaggen en prijsjes voor de winnaars.

Ook komt er een speciale website.

Wil jij je school ook opgeven? Zodra de actie live gaat, nemen we contact met je op.

Springlevend

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.