Bijbelschets

Als je met je gemeente een inhoudelijke avond of serie wilt houden die gaat over de waarde van het leven, dan is de bijbelschets van de VBOK geweldig interessant.

De schets biedt een volledig programma voor een themazondag en bevat een preekschets, Bijbelstudie voor volwassenen en verschillende jeugd- en kinderprogramma’s.

In het kader van de Week van het leven 2018 is de bijbelschets nu te bestellen als onderdeel van de ‘zondag voor het leven‘.

Bestel nu gratis!

Opzet VBOK-Bijbelschets

De Bijbelschets biedt een totaalprogramma voor een themazondag over het ongeboren kind. De rode lijn is Psalm 139 waaruit blijkt dat God het ongeboren leven kent. De verschillende onderdelen zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. De preekschets vormt de opening van de Bijbelschets. Daarop volgen programma’s voor vijf leeftijdscategorieën: 6-8 jaar, 9-12 jaar, 13-15 jaar, 16+ en volwassenen. In de kinderprogramma’s zijn ook liedjes en verwerkingen opgenomen.

Gespreksavond aan de hand van een film.

Ook biedt de VBOK een inhoudelijk programma voor een  gespreksavond waar het inhoudelijk gesprek rondom de thematiek van het ongeboren leven centraal staat.  De gespreksvragen zijn gebaseerd op een film rondom dit thema.  Wilt u meer informatie over de inhoud van de avond en de keuze uit films, mail dan naar onderstaand adres.

 

De bijbelschets is hieronder te downloaden:

VBOK-Bijbelschets _Statenvertaling

VBOK-Bijbelschets_algemeen