Collectecoördinator

De VBOK is een organisatie die eraan wil bijdragen dat elk mens zich veilig kan ontwikkelen. Wij zijn een ledenorganisatie en samen met onze leden en donateurs gaan wij het gesprek aan over de waarde van het leven. Verder maken we preventie, ondersteuning, zorg en onderzoek mogelijk door de financiële ondersteuning aan Siriz.

Siriz is een vernieuwende en resultaatgerichte organisatie voor preventie, ondersteuning en zorg op het terrein van onbedoelde zwangerschap. Siriz is opgericht in 2010 en komt voort uit de VBOK. Siriz zoekt haar cliënten op en is vraaggericht. We zijn ambitieus wat innovaties betreft en zijn landelijk werkzaam. Daarbij maken we gebruik van de motivatie en talenten van onze medewerkers (zowel beroepskrachten als vrijwilligers) en van onze cliënten.

Bij VBOK en Siriz werken 35 beroepskrachten en ongeveer 60 vrijwilligers. We zijn een landelijk werkende organisatie, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd te Gouda.

VBOK en Siriz zijn op zoek naar een:

 

Vrijwilliger landelijke collectecoördinator

 

De VBOK en Siriz zijn op zoek naar een enthousiaste landelijke collectecoördinator die de regionale collectecoördinatoren kan aansturen. Je bent het aanspreekpunt voor de regionale coördinatoren en draagt zorg voor een optimale bezetting tijdens de collecteweek in 2020.
Het is een tijdelijke klus waarmee je 2-3 dagdelen per week bezig bent, voor een periode van 5 maanden. De werkzaamheden vinden afwisselend plaats op het hoofdkantoor in Gouda of vanuit huis.

Als landelijk collectecoördinator:

– stuur je vrijwillige regionale coördinatoren aan;
– leg je (indien nodig) contact met gemeenten;
– bewaak je het proces rondom de collecte;
– draag je zorg voor de uitgifte van materialen;
– ondersteun je bij het opzetten van de collecte in de diverse plaatsen;
– vorm je de schakel tussen het hoofdkantoor en de regio;
– denk je mee over vernieuwde vormen van collecteren;

Wie zoeken we?

Een enthousiast organisatietalent die het leuk vindt om deze tijdelijke klus op te pakken.
Je bent sociaal, gedreven en legt makkelijk contact. Je denkt graag mee over de organisatie van de collecte en ziet het als een uitdaging om collecte zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat wij bieden?

– Interessant en zinvol vrijwilligerswerk;
– De mogelijkheid ervaring op te doen met het organiseren van een collecte;
– Samenwerking en begeleiding in een leuk team;
– Een tijdelijke klus van 5 maanden;
– Een onkostenvergoeding en vrijwilligersvergoeding;
– Een collectieve ongevallenverzekering.

Heb je interesse in deze functie?

En wil je samen met ons van betekenis zijn voor de doelgroep onbedoeld zwangere vrouwen?
Dan gaan we graag met jou in gesprek.
Meld je aan als vrijwilliger via https://www.vbok.nl/doen of via Jentine Kuipers, vrijwilligersadviseur, e-mail: jentine.kuipers@vbok.nl